#NTPRS12 – woensdag 25 juli 2012

Ondertussen zijn we al op de woensdag aangeland en kom ik nu pas weer aan schrijven toe, en dit omdat ik veel te vroeg wakker werd… Negen uur tijdsverschil is niet niks! Ook Kirstin, Iris en Angela hebben er last van.

De workshop ‘The Art and Genius of Going Slowly’ die Bryce en ik elke ochtend 2x doen gaat elke keer anders. Elke keer krijgen we een andere groep, die samengesteld is met mensen uit ongeveer dezelfde staat of staten of regio. Dit is gedaan, zodat er meteen al een netwerkmogelijkheid is met mensen die (relatief) dicht bij elkaar wonen. Elke keer blijkt weer dat de groepen nog niet als groep kennis gemaakt hebben en wij bieden ze dan altijd de gelegenheid om even te vertellen wie ze zijn, waar ze les geven, welk niveau. Sommigen vertellen ook hoe lang ze al met TPRS werken. We gaan voorstellen dat dit element volgende keer ook ingebouwd wordt.

We beginnen altijd met te vragen naar de dingen die men doet om ‘langzaam’ te gaan. Daar komen natuurlijk de ‘bekende’ dingen uit als ‘pause & point’, maar ook elke groep komt wel weer met nieuwe aanzetten, zodat onze lijst elke dag groeit. Bryce heeft hem hier al op zijn website gezet en hij zal ook nog bij de downloads op de NTPRS 2012 site gezet worden.

Michael Miller heeft een blog waarop hij alle actuele dingen van de NTPRS12 zet, met foto’s en filmpjes. Dit jaar geeft hij geen workshop, maar doet hij uitsluitend het technische gedeelte met Bryan, om niet té veel tegelijk te moeten doen. Hier is de link. (Het is een tijdelijk blog)